streep2

Het administreren van participatieplannen

Administreren

Het administreren van uw participatieplan kan op verschillende manieren. Heeft uw onderneming een eenvoudige regeling met een beperkt aantal deelnemers, dan kunt u, of de STAK, dat eenvoudig zelf bijhouden of het SNPI-administratiepakket afnemen. 

SNPI-Administratiepakket

SNPI biedt een administratiepakket aan voor bedrijven tot 50 medewerkers. SNPI helpt u bij het goed bijhouden van de certificaten in een register en verzorgt jaarlijks voor u de jaaropgave voor alle medewerkers en helpt u met de jaarlijkse ronde. Dit pakket kunnen wij aanbieden voor een bedrag vanaf  € 2.000,- excl BTW per jaar. Bent u aangesloten bij ons SNPI netwerk, dan krijgt u 20% korting. Voor het inrichten vragen wij een eenmalig bedrag. Voor de voorwaarden en condities, kunt u contact opnemen met SNPI en dan sturen wij u een brochure toe.  

ICT-oplossing

Is de groep medewerkersaandeelhouders groter geworden, dan is een softwareoplossing of het uitbesteden wellicht een goede oplossing. Kijk dan eens bij deze twee sponsorpartners.

Monidee/Equiniti

Monidee ontwikkelt en levert softwareoplossingen waarmee ondernemingen met een participatieplan voor medewerkers, of voor coöperaties met leden, de transacties rondom hun aandelenplan kunnen beheren en de interne handel op een aantrekkelijke manier kunnen faciliteren door een online platform.

Monidee

Captin

Captin biedt beursgenoteerde en niet-beurgenoteerde Nederlandse ondernemingen een online handelsplatform voor medewerkersparticipatie, voert de financiële administratie, voorziet in de communicatie en biedt een deelnemer volledige ondersteuning aan. Captin staat onder financieel toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de Nederlandse Bank (DNB)”  
https://www.captin.nl/medewerkersparticipatie 

Sponsorpartner worden van SNPI?

Het netwerk van SNPI richt zich in principe op bedrijven met een medewerkersregeling met eigenaarschap. De bijeenkomsten zijn gericht op deze groep bedrijven. 

SNPI laat ook sponsorpartners toe als deze bedrijven een goede toegevoegde waarde op de dienstverlening van SNPI. 

Wilt u zich als bedrijf aansluiten bij het platform, dan kunt u het formulier hiernaast invullen. Wilt u sponsorpartner worden, neemt u dan contact op met SNPI voor een kennismakingsgesprek. 

 

Aanmelden voor het platform