streep2

Waarderen van een onderneming

Bij waarderen bij een beursgenoteerd bedrijf wordt de prijs van de aandelen bepaald op de beurs. Bij een niet-beursgenoteerde onderneming is het belangrijk om zorgvuldig de waarde te bepalen. Een waardering dient bij voorkeur uitgevoerd te worden door een geregistreerde waarderingsdeskundige die over voldoende kennis en ervaring beschikt. 

Start je met een medewerkersparticipatie in de vorm van aandelen en certificaten, dan is meestal de eerste stap het laten uitvoeren een waardering. 

SNPI werkt al meer dan 10 jaar samen met FBM uit Nieuwegein. 

logo-fbm

FBM
FBM helpt ondernemingen met de waardebepaling. Daarnaast analyseert, adviseert, begeleidt en arrangeert FBM o.a. management buy-outs/buy-in en verkoop en aankoop van ondernemingen.

FBM heeft als partner van SNPI meegewerkt aan het 10-puntenmodel voor de Belastingdienst dat op de website van SNPI te downloaden is.
www.fbm.nl

Sponsorpartner worden van SNPI?

Het netwerk van SNPI richt zich op bedrijven met een medewerkersregeling met eigenaarschap. De bijeenkomsten zijn gericht op deze groep bedrijven. 

SNPI laat ook sponsorpartners toe als deze bedrijven een goede toegevoegde waarde op de dienstverlening van SNPI. 

Wilt u zich als bedrijf aansluiten bij het platform, dan kunt u het formulier hiernaast invullen. Wilt u sponsorpartner worden, neemt u dan contact op met SNPI voor een kennismakingsgesprek. 

 

Aanmelden voor het platform