Inschrijvingsvoorwaarden

 

Wanneer u zich aanmeldt bij een van onze bijeenkomsten, gaat u akkoord met onze inschrijvingsvoorwaarden.

Aanmelding

U meldt zich aan voor deze bijeenkomst door het inschrijfformulier in te vullen. Dit kan tot twee dagen voor aanvang van de bijeenkomst.  Klik hiervoor op de knop 'verstuur' onderaan het formulier. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de hieronder vermelde aanmeldingsvoorwaarden en onze algemene voorwaarden. Ongeveer een week voor aanvang van de bijeenkomst sturen wij u een e-mail met informatie en een routebeschrijving toe - of later, indien u zich later hebt aangemeld.

 

Kosten

De prijzen verschillen per bijeenkomst. De prijzen zijn altijd exclusief BTW. Documentatie en begeleidende literatuur zijn inclusief bij de deelname aan een bijeenkomst. 

 

Verhindering

Indien u verhinderd bent, kunt u zich altijd kosteloos laten vervangen door een collega. Geef dit tijdig aan ons door om misverstanden te voorkomen. Een kosteloze annulering is uitsluitend mogelijk tot twee dagen voor aanvang van de bijeenkomst. Wanneer u daarna wilt annuleren, worden er € 50,- annuleringskosten extra in rekening gebracht. U ontvangt dan ook geen documenten die worden verstrekt tijdens de bijeenkomst.

 

Informatie

Voor meer informatie over deze bijeenkomst neemt u contact op met een van onze medewerkers op 030 - 75 314 62. Zij verschaffen u graag de gewenste informatie.

logosnpi_dank