streep2

SNPI Diner

Op donderdag 7 november a.s. vindt het jaarlijkse
SNPI-diner bij Karel V in Utrecht plaats.

Het diner is voor SNPI een exclusieve aangelegenheid voor de deelnemers van ons SNPI-platform. Het platform wordt gevormd door ondernemers en bedrijven die aandeelhouderschap voor medewerkers inzetten of daarmee bezig zijn, serviceproviders en academici. Dit SNPI-netwerk komt deze avond samen.

Elk jaar geven wij nieuwe bedrijven de gelegenheid om kennis te maken met dit mooie platform van SNPI. Verder nodigt SNPI de sociale partners en andere vertegenwoordigers van de overheid uit om aan te schuiven.

SNPI zorgt daarbij voor een inspirerend programma, waarbij we de verdieping zoeken in een van de vele aspecten en mogelijkheden van werknemersaandeelhouderschap. 

De presentaties worden gegeven door: 

Ilse Visser en Nick van der Dussen de eigenaren van Undutchables een klein recruitment bureau met een brede participatieregeling voor hun medewerkers. 

Anja Kanters de directrice van Donkergroen. Donkergroen is een landelijk werkend familiebedrijf van creatieve groendenkers en doeners en werkt vanuit 17 locaties verdeeld over Nederland en BelgiĆ« met ruim 750 medewerkers

Praktische zaken

 Plaatje karel v.jpg

 

 

 

 

 

Locatie Grand Hotel Karel V Geertebolwerk 1, 3511 XA Utrecht (parkeren kan in de parkeergarage Springweg, gelegen aan de Strosteeg 83 in Utrecht)

Programma

17.30 -18.30 uur - Welkom en aperitief

18.30 - 21.30 uur - mooi 3-gangendiner, gelardeerd met presentaties door Ilse Visser samen met Nick van der Dussen en Anja Kanters.

Aanmelden

Voor platformdeelnemers en genodigden van SNPI is deelname gratis. 

Ook ondernemers, die nog niet zijn aangesloten bij SNPI, kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze avond. Niet aangesloten ondernemers betalen 200 euro (excl. btw) per persoon.

U kunt zich aanmelden via het formulier op deze pagina. Zonder aanmelding, ontvangt u geen bevestiging en wordt u op de avond niet toegelaten.

Aanmelding Diner 2019