streep2

To English page

SNPI Diner                          

Op donderdag 7 november a.s. vindt het jaarlijkse
SNPI-diner bij Karel V in Utrecht plaats. Dit jaar is het extra feestelijk i.v.m. het 25-jarig jubileum van SNPI. Het diner is een mooi 3-gangen diner met gastsprekers. Het thema is uiteraard bedrijfsbrede medewerkersparticipatie of een thema hieraan gerelateerd.

Het diner is voor SNPI een exclusieve aangelegenheid voor de deelnemers van ons SNPI-platform. Het platform wordt gevormd door ondernemers en bedrijven die aandeelhouderschap voor medewerkers inzetten of daarmee bezig zijn, serviceproviders en academici. Dit SNPI-netwerk komt deze avond samen.

Elk jaar geven wij nieuwe bedrijven de gelegenheid om kennis te maken met dit mooie platform van SNPI. Verder nodigt SNPI de sociale partners en andere vertegenwoordigers van de overheid uit om aan te schuiven.

SNPI zorgt daarbij voor een inspirerend programma, waarbij we de verdieping zoeken in een van de vele aspecten en mogelijkheden van werknemersaandeelhouderschap. Dit jaar is het een internationaal programma i.v.m. de internationale ronde tafel voor multinationals die in de middag plaatsvindt. Meer over het internationale programma vindt u hier.

Programma SNPI-Diner:

Mr. Johan van de Elzen, former CEO of Movares, a Dutch engineering company.

Johan is the author of  a book: “profit is nice, but a job is better”. He will present the book and he will explain the tittle and his philosophy.

Mrs. Ilse Visser and   
Mr. Nick van der Dussen, owners of Undutchables, a recruitment agency with a broad-based employee ownership scheme. 

How participation led to becoming a partner and buying the company from the first owner.

Tedtalk of Ms. Anja Kanters, owner of Donkergroen, landscaping/gardening company with more than 850 employees and 24 locations in The Netherlands and a broad-based employee ownership scheme since 2019.

De voertaal van het event is Engels

Praktische zaken

 Plaatje karel v.jpg

 

 

 

 

 

Locatie Grand Hotel Karel V Geertebolwerk 1, 3511 XA Utrecht (parkeren kan in de parkeergarage Springweg, gelegen aan de Strosteeg 83 in Utrecht)

Programma

17.30 -18.30 uur - Welkom en aperitief

18.30 - 21.30 uur - mooi 3-gangendiner, gelardeerd met presentaties

Aanmelden

Voor platformdeelnemers en genodigden van SNPI is deelname gratis. 

Ook ondernemers, die nog niet zijn aangesloten bij SNPI, kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze avond. Niet aangesloten ondernemers betalen € 200,- (excl. btw) per persoon.

Wilt u ook deelnemen aan de internationale ronde tafel voor multinationals met een brede regeling, dan zijn de kosten voor de hele dag € 375,- (excl. BTW). Deelname aan de ronde tafel is exclusief en u dient hiervoor te voldoen aan een aantal criteria.

The fee for attending the roundtable and the SNPI-dinner for our international guests is € 125,- (incl. taxes). To be paid in cash at the start of the roundtable.

U kunt zich aanmelden tot 30 oktober a.s. via het formulier op deze pagina. Zonder aanmelding, ontvangt u geen bevestiging en wordt u op de avond niet toegelaten.

Aanmelding Diner 2019