streep2

Gezocht: Student Rechten of notarieel recht met interesse in participatieplannen voor medewerkers

SNPI zoekt een zelfstandige student Rechten die aan een afstudeerscriptie gaat beginnen. We bieden je een stagecontract voor 6 maanden. Vergoeding geschied op basis van resultaten.


Content

De student doet verder onderzoek naar participatie van medewerkers. Dit kan zijn op het terrein van de fiscale zaken, de notariele zaken of de juridische zaken die bij participatie een rol spelen. 

Naast het onderzoek zal de student assisteren bij de implementatietrajecten van onze klanten. De student assisteert de juridisch adviseur en directeur van SNPI bij het voorbereiden van regelingen. 

 

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, makkelijk schrijft, een goede beheersing van het Nederlands heeft en nauwkeurig kan werken. Hij/zij vindt het thema werknemersaandeelhouderschap interessant. Van de eindscriptie wordt verwacht dat je korte artikelen gaat schrijven en een managementsamenvatting maakt welke op de site van SNPI geplaatst kunnen worden en via nieuwsbrieven ook rondgestuurd mogen worden.

 

Team

Je staat niet alleen. Je krijgt alle ruimte om je in de materie te verdiepen en het netwerk van SNPI daar waar nodig te gebruiken. Het team van SNPI beschikt over drie vaste medewerkers en een vaste kring van zzp’ers, zoals o.m. een (web)redactrice. Samen met de directeur zorgen zij voor een goede inhoudelijke begeleiding van je werkzaamheden. Je mag één dag per week op het kantoor van SNPI werken en zo ook ervaring op doen met de  praktijk van werknemersaandelen.


SNPI is gevestigd in Utrecht. Ben jij geïnteresseerd in deze baan? Solliciteer dan door middel van het invullen van het formulier hiernaast. Heb je vragen, bel dan met Pascale Nieuwland (directeur SNPI) op telefoonnummer 030-7531462 of 06-29479580.

De Stichting Nederlands Participatie Instituut (SNPI) is een non-profit organisatie voor het bevorderen van bedrijfsbrede aandeelhouderschap bij bedrijven in Nederland. SNPI heeft kennis van financiële participatie voor ondernemingen (alle vormen van aandelenplannen voor werknemers) en heeft als doel duurzame financiële aandelenparticipatie te bevorderen en de belangen van ondernemingen met aandelenplannen te behartigen. SNPI is de stem van ondernemingen met aandelenplannen in Nederland.

Solliciteer