streep2

Een goede investering!

Het SNPI-platform is voor:

  • Bedrijven met een werknemersaandelenplan of bedrijven dit willen gaan invoeren

en aanvullend worden aan het platform toegelaten:

Deelname aan het platform kost per kalenderjaar*

(bedragen exclusief BTW)
  • € 600,00 voor ondernemingen tot 50 medewerkers
  • € 800,00 voor ondernemingen van 50 tot 150 medewerkers
  • € 1.000,00 voor ondernemingen > 150 medewerkers
  • € 100,00 voor een persoonlijk lidmaatschap 

Door aan te sluiten bij het platform (community) van SNPI heeft u toegang tot alle actuele informatie omtrent aandeelhouderschap van medewerkers en kunt u gebruik maken van alle diensten en activiteiten die wij aanbieden.

Bent u aangesloten bij onze community en voert u een regeling in, dan kunt u SNPI vragen stellen over financiële medewerkersparticipatie. Deze vraagbaak is handig bij de invoering van een plan, maar ook als u al een plan heeft en u loopt ergens tegenaan of u wilt graag uw regeling up-to-date houden en zo eventuele problemen te voorkomen. Maar ook uw medewerkers kunnen gebruik maken van de expertise van SNPI.

Niet alleen tijdens de invoering, maar zolang uw organisatie aangesloten is, kunnen u en uw medewerkers gebruik maken van de vraagbaak. Alle vragen die wij meteen voor u kunnen beantwoorden zijn geheel gratis. Vragen die wij voor u uit moeten zoeken, doen wij tegen een gereduceerd platform-tarief.

SNPI organiseert conferenties, kennissessies en het SNPI-Diner, waar u gratis aan kunt deelnemen. Ondernemingen aangesloten bij SNPI kunnen met twee medewerkers jaarlijks gratis deelnemen aan de Dag van de financiële medewerkersparticipatie en het SNPI-Diner. U ontvangt van ons studies, artikelen en af en toe een boek om uw kennis op peil te houden. 

Daarnaast steunt u SNPI bij de promotie en lobby van aandeelhouderschap van werknemers en kunnen wij de belangen van alle leden behartigen. Bij vragen van pers en media wordt er altijd eerst een onderneming uit de community voorgedragen voor een interview.

Uw logo en doorklik naar de website wordt op de website van SNPI geplaatst en als u dat wilt wordt uw casus opgetekend door het website-team van SNPI.

Sponsorpartner worden bij SNPI?

Bent u adviseur, accountant of notaris of biedt u diensten aan op het gebied van medewerkersparticipatie. Bijvoorbeeld een ICT-oplossing. In dat geval kunt u zich ook aansluiten bij het platform als sponsorpartner. U wordt toegevoegd aan de pagina partners op de website met uw logo en bezoekers kunnen doorklikken naar uw website.

Het sponsorpartnerschap kost € 1.000,- excl. BTW
U ontvangt jaarlijks een uitnodiging voor het SNPI-diner. Verder kunt u altijd kosteloos vragen stellen aan SNPI over financiële participatie. Wilt u sponsorpartner worden, neemt u dan contact op met Pascale Nieuwland op nieuwland@snpi.nl 

Persoonlijk lidmaatschap 

Bent u persoonlijk geïnteresseerd in medewerkersparticipatie, dan kunt u ook een persoonlijk lidmaatschap nemen. Dit is op naam en geeft de mogelijkheid tot het onbeperkt stellen van vragen (telefoon en mail) aan ons secretariaat. U geniet echter niet van de overige voordelen van het platform en u ontvangt geen korting op advies. Een persoonlijk lidmaatschap kost € 100,- per jaar. Wilt u zich aansluiten, neemt u dan contact op met mail@snpi.nl 

SNPI en gelden platform

SNPI is geheel onafhankelijk en kan mede bestaan door de jaarlijkse subsidie-bijdrage van het SWB-fonds, mede-oprichter van SNPI en de eigen activiteiten. Alle opbrengsten uit advies en de contributies van het platform worden voor de volle 100% besteed aan de promotie en de activiteiten die wij organiseren voor dit platform. 

Bekijk hier het reglement van het SNPI-platform> 

* Graag melden wij nog even expliciet dat deelname aan het platform per kalenderjaar is. Ook als u zich later in het jaar aanmeldt, dan betaalt u het totale jaarbedrag. Elk jaar ontvangt u in januari de factuur voor het komende jaar. De aanmelding is tot wederopzegging.

Aanmelden voor het platform