Wat kost een adviestraject?
   
  SNPI werkt met vaste pakketprijzen op basis van bedrijfsgroottes. Maar kan uiteraard ook advies op maat geven.
  Onze specialiteit is het ontwerpen van een regeling dat bij u en uw organisatie past. Of het nu een brede regeling is met aandelen of certificaten of een eenvoudigere winstdeling. Wij kijken samen met u wat goed past bij de wensen. 
  SNPI focust zich vooral op aandelen en certificaten van aandelen. De meest gekozen participatievorm is een STAK met Certificaten van aandelen. SNPI heeft hiervoor een eigen model ontworpen en is gespecialiseerd in Certificaten van aandelen en het maken van participatiereglementen, dwz alle spelregels voor de medewerkersparticipatie.
   
  Wilt u precies weten wat SNPI allemaal voor u kan doen, boekt u dan vrijblijvend een afspraak in. Op basis van uw wensen kan SNPI u dan het juiste pakket adviseren en toelichten. 
   
  SNPI is een not for profit stichting en doet er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. SNPI is een netwerkorganisatie en hierin zijn allemaal verschillende adviseurs aangesloten. Hierdoor kunnen wij een volledige dienstverlening aanbieden tegen een zo scherp mogelijke prijs. 
   
  Terug naar FAQ